Tule vierailulle

malliasuntoon

Malliasunto

Uuden kodin hankkiminen on yksi suurista päätöksistä elämässä. Valintaa helpottaaksemme olemme sisustaneet Tapiolan Feenixiin valmiiksi kokonaisen asunnon, jotta voit nähdä kaiken omin silmin: kauniin kodin, huolelliset materiaalivalinnat ja toimivan pohjaratkaisun.

Tulilintu-tornitalon 111 m²:n kokoinen malliasunto:

A6 111 m²: (3-4)h+kt+vh+s+parveke n. 24 m²

Tutustu malliasuntoon ja tule vierailulle! Voit varata ajan myyntipäällikkö Taru Fallströmiltä, taru.fallstrom@jealha.fi.

Sisustusvastaavamme suunnitteli malliasuntoon harmonisen materiaali- ja värimaailman. Pohjana on Tapiolan Feenixin oma Kelo-sisustusteema, jota on maustettu harkituilla Silkki-teeman yksityiskohdilla. 

Parketiksi valittiin Karelian klassinen luonnonvärinen, mattalakattu tammiparketti. Eteisen, keittiön ja olohuoneen seiniä peittää pehmeä paperinvalkoinen maalisävy. Nämä ratkaisut ovat erinomainen pohja sisustukselle.

Keittiö

Malliasunnon keittiöön tavoiteltiin pehmeän ylellistä tunnelmaa. Kelo-sisustusteeman vaaleanruskeat maalatut Kashmir-kaapinovet ja niiden kullanväriset vetimet Silkki-teemasta toteuttavat vision täydellisesti. Tässä keittiössä katseen vangitsevat välitilan hohtava samppanjan sävyinen alumiinilevy (Kelo-teema) ja vaaleanruskea marmorikuvioinen työpöytätaso (Silkki-teema). Topi-Keittiöt toimittaa Tapiolan Feenixin keittiöt.

Kylpyhuone ja sauna

Kylpyhuoneen vasemmanpuoleisen seinän suurissa beigeissä tehostelaatoissa on hienostunutta ja luonnollista kiven hohdetta (Laattapiste). Gustavsbergin pyöreä sadesuihku säästää vettä ja energiaa.

Saunan katto, seinät ja lauteet ovat tuoksuvaa tervaleppää Saunatalon toimittamina. LED-pistevalaisimet luovat saunaan lempeää tunnelmaa. Harvian pilarikiuas lämpiää myös etäohjauksella. 

Makuuhuone

Makuuhuoneen rauhallisen tunnelman salaisuutena on seinien maanläheinen sävy nimeltään Villasukka. Raikkaan lumenvalkoiset lasiliukuovet on valittu Tapiolan Feenixiin Topi-Keittiöiden mallistosta.

Huonekalut

Uuteen kotiin halutaan tuoda mukana vanhoja rakkaita kalusteita, joiden seuraksi hankitaan sitten jotain uutta. Siksi halusimme malliasuntoonkin sekä käytettyjä että uusia huonekaluja. Sisustuksen kerroksellisuus kertoo kodin ja asukkaiden tarinaa. Osa malliasunnon kalusteista on käytettyjä kalusteita sisustuskumppanimme Vepsäläisen myymälöistä, osa taas Vepsäläisen pitkäikäisiä design-klassikoita kuten Carl Hansen & Sønin Wishbone-tuolit. 

Taide

Taidemaalari Päivi Kukkasniemen maalauksissa näkyvät onnen hetket.

  • makuuhuoneessa: Feenixin pesä, 100 cm x 140 cm, akryyli mdf-levylle, 2022
  • ruokapöydän takana: Poutapilvien saartama, 150 cm x 170 cm, akryyli mdf-levylle, 2022
  • senkin päällä: Heijastuksia, 80 cm x 120 cm, akryyli mdf-levylle, 2022

TAPIOLAN FEENIX
Itätuulenkuja 10
02100 Espoo
Oma tontti*

MYYNNISSÄ
Kultahöyhen
Tulilintu

ASUNTOMYYNTI
+358 40 757 7873
taru.fallstrom@jealha.fi

ASUKASMUUTOKSET JA SISUSTUSVALINNAT
+358 44 491 8808
sari.stam@tapiolanfeenix.fi

 

Ota yhteyttä