Tunnelma alkaa jo ulkona

Tapiolan Feenix näyttää tyylikkäältä keskustan maisemassa. Suunnittelija, professori, arkkitehti SAFA Antti-Matti Siikala on huomioinut Feenixiä suunnitellessaan niin kohteen ympäristön kuin asukkaiden viihtyvyyden.

Lisäksi piha-alueen upea pronssinen veistos antaa ainutlaatuisuuden tuntua. Veistoksen on suunnitellut kansainvälisestikin arvostettu kaikkien tuntema suomalainen taiteliija Björn Weckström.

Kohteen sisä- ja ulkokuvat sivustolla ovat visualisointikuvia, muutokset mahdollisia.

Piha, terassit ja julkiset tilat ovat osa mukavuutta

Tapiolan Feenix vastaa nykypäivän moderneihin vaatimuksiin sekä tyylilisesti että teknisesti. Esimerkiksi yhteiset piha- ja terassialueet on varustettu sulanapitojärjestelmällä – näin kotiin on turvallista kulkea pakkasellakin.

Kuudennen kerroksen kannella on asukkaiden käytössä oleva suuri terassi, jossa voi viettää aikaa yhdessä naapureiden tai ystävien kanssa. Upea terassi jatkaa kotia sisältä ulos ja antaa mahdollisuuden nauttia kauniista päivästä ulkona ihan kodin yhteydessä.

 

Parkkeeraa omalle paikallesi

Tapiolan Feenixissä auton parkkeeraaminenkin on helppoa. Voit hankkia oman autopaikan talon alakerrasta ja kulkea kuivin jaloin hissillä kotiin. Jokaiselle autopaikalle on saatavana myös lämmitys- ja latauspistoke.

Taide asuu samassa talossa

Hurmaava pronssinen veistos toivottaa tervetulleeksi niin Feenixin asukkaat kuin heidän vieraansakin. Veistoksen on suunnitellut palkittu, 1960-luvulta kansainvälistä uraa tehnyt professori, kuvanveistäjä ja korutaiteilija Björn Weckström. Veistos on Weckströmin näkemys Feenix-linnusta pronssiin valettuna. 

Weckström itse kertoo, että Feenix-veistoksen luominen oli hänen tehtävistään yksi vaikeimpia ja haastavimpia, sillä aiheesta on tehty taidetta niin paljon ja monessa muodossa aiemminkin. Hän halusi tehdä veistoksesta vahvan ja voimakkaan – sellaisen, joka toimii puhuttelevana käyntikorttina talon asukkaille. Veistos antaa rakennukselle oman identiteetin – rakennuksen ja veistostaiteen yhdistäminen näkyy nyt Feenixissä.

Ainoa laatuaan oleva veistos muistuttaa joka päivä elämän, asumisen ja kodin yksilöllisyydestä.

Ota yhteyttä