Upea sisältä ja ulkoa

Kultahöyhen

 

 

 

 

 

 

Myynnissä

Tulilintu

 

 

 

 

 

 

Myynnissä

Aurinkosiipi

 

 

 

 

 

 

Tyylikkyys on laadukkaiden yksityiskohtien summa

Tapiolan Feenix hurmaa katsojansa jo ulkoa käsin. Kohteen suunnittelusta vastaa professori, arkkitehti SAFA Antti-Matti Siikala. Siikalan tunnetuimpia töitä ovat muun muassa Uusi lastensairaala ja Sanomatalo Helsingissä.

Uudiskohde Feenix muodostuu kahden tornitalon ja yhden matalamman rakennuksen kokonaisuudesta, joissa on asuntojen lisäksi liiketiloja. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu pysäköintiyhtiö. Ulkorakenne, julkisivu parvekkeineen, piha-alueet sekä pihavalaistus on suunniteltu kestämään aikaa ja katseita.

 

Harmoninen kokonaisuus syntyy harkituista detaljeista niin ulkona kuin sisällä. Sisätiloissakin luonnonvalolla on merkittävä rooli. Sekä yleisten tilojen että huoneistojen tilasuunnittelussa on huomioitu esteettömyys ja asumismukavuus. Feenix vastaa ylpeästi moderneihin vaatimuksiin sekä tyylillisesti että teknisesti.

Huoneistot

Huoneistojen  oleskelutilat jatkuvat tilaville lasitetuille parvekkeille  ja viihtyisän asumisen takaa miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Valittavana on erilaisiin tyyleihin sopivia sisustusvaihtoehtoja  ja  jokainen koti tulee näyttämään persoonalliselta ja juuri omistajaltaan. 

Autopaikat

Tapiolan Feenixin K1- ja K2-kerrosten pysäköintihallit tuovat sujuvuutta arkeesi. Autopaikat ostetaan pysäköintiyhtiö Kiinteistö Oy Feenix Parkki Oy:stä erillisinä osakkeina. Oletpa menossa töihin tai vapaa-ajan viettoon, lähteminen on helppoa – laskeudut vain sisäkautta hissillä pysäköintihalliin ja ajat luiskaa pitkin Itätuulenkujalle. Molemmista kerroksista on suora ajoyhteys ulos.

Lisävarastot

Jokaisen asuinhuoneiston käyttöön kuuluu  irtaimistovarasto. Lisäksi yhtiössä on irtaimistovarastoja, jotka myydään omina osakkeina.

Tontti

Tapiolan Feenix rakentuu omalle tontille. Yhtiöt tulevat omistamaan tonttia määräosin ja hallinta-alueet jaetaan yhtiöiden kesken hallinnanjakosopimuksella.

Yhtiöt:

Asunto Oy Espoon Tulilintu
As Oy Espoon Aurinkosiipi
As Oy Espoon Kultahöyhen
Kiinteistö Oy Feenix Parkki (parkkiyhtiö)

Liiketilat

Tapiolan Feenixistä vuokratan yhteensä kuusi liikehuoneistoa. Kaikki liiketilat ovat katutasossa ja niihin on oma sisäänkäynti.

 

TAPIOLAN FEENIX
Itätuulenkuja 10
02100 Espoo
Oma tontti*

MYYNNISSÄ
Kultahöyhen
Tulilintu

ASUNTOMYYNTI
+358 40 757 7873
taru.fallstrom@jealha.fi

ASUKASMUUTOKSET JA SISUSTUSVALINNAT
+358 44 491 8808
sari.stam@tapiolanfeenix.fi

Ota yhteyttä