Upea ulkoa ja sisältä

Tyylikkyys on laadukkaiden yksityiskohtien summa

Tapiolan Feenix hurmaa katsojansa jo ulkoa käsin. Kohteen suunnittelusta vastaa professori, arkkitehti SAFA Antti-Matti Siikala. Siikalan tunnetuimpia töitä ovat muun muassa Uusi lastensairaala ja Sanomatalo Helsingissä.

Feenix muodostuu kahden tornitalon ja yhden matalamman rakennuksen kokonaisuudesta, joissa on asuntojen lisäksi liiketiloja. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu pysäköintiyhtiö. Ensimmäisenä tornitaloista rakennettavaan As Oy Espoon Tulilintuun tulee yhteensä 78 huoneistoa. Ulkorakenne, julkisivu parvekkeineen, piha-alueet sekä pihavalaistus on suunniteltu kestämään aikaa ja katseita.

Kohteen sisä- ja ulkokuvat sivustolla ovat visualisointikuvia, muutokset mahdollisia.

Harmoninen kokonaisuus syntyy harkituista detaljeista niin ulkona kuin sisällä. Sisätiloissakin luonnonvalolla on merkittävä rooli. Sekä yleisten tilojen että huoneistojen tilasuunnittelussa on huomioitu esteettömyys ja asumismukavuus. Feenix vastaa ylpeästi moderneihin vaatimuksiin sekä tyylillisesti että teknisesti.

Huoneistot

Asunto Oy Espoon Tulilintuun tulee yhteensä 78 huoneistoa kahteentoista kerrokseen. Huoneistojen  oleskelutilat jatkuvat tilaville lasitetuille parvekkeille  ja viihtyisän asumisen takaa miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Valittavana on erilaisiin tyyleihin sopivia sisustusvaihtoehtoja  ja  jokainen koti tulee näyttämään persoonalliselta ja juuri omistajaltaan. 

Autopaikat ja lisävarastot

Autopaikat tulevat sijaitsemaan kahteen kellarikerrokseen sijoittuvassa pysäköintiyhtiössä. Autopaikat myydään omina osakkeinaan. Parkkihalliin on porrashuoneesta suora esteetön hissi- ja sisäporrasyhteys.

Jokaisen asuinhuoneiston käyttöön kuuluu  irtaimistovarasto. Lisäksi yhtiössä on irtaimistovarastoja, jotka myydään omina osakkeina.

Tontti

Tapiolan Feenix rakentuu omalle tontille. Yhtiöt tulevat omistamaan tonttia määräosin ja hallinta-alueet jaetaan yhtiöiden kesken hallinnanjakosopimuksella.

Yhtiöt:

Asunto Oy Espoon Tulilintu
As Oy Espoon Aurinkosiipi (välisiipi)
As Oy Espoon Kultahöyhen
Kiinteistö Oy Feenix Parkki (parkkiyhtiö)

TAPIOLAN FEENIX
1. torni 

Asunto Oy Espoon Tulilintu
Itätuulenkuja 10
02100 Espoo

LISÄTIETOJA
Oma tontti*
Esitteet ja hinnasto

ASUNTOMYYNTI

Ota yhteyttä