Sijainnilta voisi tuskin enempää toivoa. Uudiskohde Tapiolan Feenix sijaitsee nimensä mukaisesti Tapiolan kävelykeskuksen ytimessä. Palvelut, ravintolat, ostosmahdollisuudet, kulttuuritarjonta ja ulkoilualueet löytyvät lähes ulko-ovelta. Metroasema on ihan pihan tuntumassa ja kauppakeskus Ainoa monipuolisine palveluineen on vieressä.

Sujuvaa arkea ja nautinnollista vapaa-aikaa

Sijainti on ihanteellinen niin arjen kuin vapaa-ajankin sujuvuuden kannalta. Oletpa menossa töihin tai vapaa-ajan viettoon, lähteminen on helppoa – hurautat hissillä pysäköintihalliin, astut ulko-ovesta keskelle elämää.

Kun kaipaat rauhaa ja raikasta ilmaa, kumpaakin on tarjolla Tapiolan upeissa puistoissa – turhaan ei Tapiolaa kutsuta puutarhakaupungiksi. Tapiola on osa merellistä Espoota ja vene- ja uimarannat ovatkin ihan lähellä vilkasta keskustaa. Meri- ja puistomaisemat ovat olennainen osa Tapiolaa.

Kulttuuria, ulkoilua, kaupunkielämää

Tapiola tarjoaa asukkaalleen loistavat mahdollisuudet virikkeelliseen elämään, piditpä sitten taiteesta, kulttuurista, liikunnasta tai ulkoilusta. Tapiola on ihanteellinen yhdistelmä modernia kaupunkielämää ja arkkitehtuuria, sekä vihreyttä ja monimuotoisuutta. Liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat vehreän Tapiolan ylpeys. Esimerkiksi mahdollisuudet pelata golfia ovat mitä mainioimmat.

Taidemuseo Emma, Espoon Kaupunginteatteri, Tapiola Sinfonietta ja Kulttuurikeskus ovat niittäneet mainetta laadukkaalla kulttuuritarjonnallaan. Ja kaikki nämä kulttuurinkehdot sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan Tapiolan keskustassa.

Perinteikäs puutarhakaupungin henki elää Tapiolassa. Tapiola on yksi pääkaupunkiseudun halutuimmista ja arvostetuimmista asuinpaikoista – eikä ihme, sillä Tapiolassa yhdistyvät korkeatasoinen kulttuuri, vilkas kaupunkielämä ja puistojen vehreys.

Helppo tulla ja mennä

Pysäköintihalli: hissiyhteys Feenixistä
Metro: pihan tuntumassa
Tapiolasta Kamppiin: metrolla 15 minuuttia
Tapiolasta Otaniemeen: metrolla vain yksi pysäkinväli
Tapiolasta Isoon Omenaan: metrolla reilut 5 minuuttia
Kauppakeskus Ainoa: vieressä
Stockmann: vain muutaman askeleen päässä
Tapiolan keskusta: 0–50 m
Helsingin keskusta: 9,4 km
Tapiola Golf: autolla 10 minuutissa

TAPIOLAN FEENIX
Itätuulenkuja 10
02100 Espoo
Oma tontti*

MYYNNISSÄ
Kultahöyhen
Tulilintu

ASUNTOMYYNTI
+358 40 757 7873
taru.fallstrom@jealha.fi

ASUKASMUUTOKSET JA SISUSTUSVALINNAT
+358 44 491 8808
sari.stam@tapiolanfeenix.fi

Pääkuva: Tapiolan keskustorni ja sen ympäristö, lähde

Kohteen sisä- ja ulkokuvat sivustolla ovat visualisointikuvia, muutokset mahdollisia.

Ota yhteyttä