Koti keskellä kaikkea

Asunnosta tulee koti, kun muutat sinne sisään. Viet sinne mukanasi sielusi, tyylisi ja sinun näköisesi elämän. Tapiolan Feenix tarjoaa puitteet, joihin sinun on hyvä rakentaa onnellisen elämän perusta.

Tapiola

Kulttuuri, kaupunkielämä ja vehreät maisemat samassa paketissa

Arkkitehtuuri

Kaunis katsoa, mukava asua

Taide

Taide toivottaa tervetulleeksi

Sisustus

Luonnollisuutta ja yksilöllisyyttä toiveesi huomioiden

Tapiolan Feenix edustaa asumisen uutta aikakautta. Keskeinen sijainti sekä yhdistelmä tyyliä ja tasokkuutta tekevät kohteesta houkuttelevan sinulle, joka haluat nauttia yksilöllisestä elämänlaadusta. Ylellisyyttä on myös se, että arkiset toimet sujuvat helposti ja vaivattomasti. Tätä tarjoaa koti Tapiolan Feenixissä esimerkiksi suoralla hissiyhteydellä parkkihalliin. Metroonkin pääsee helposti ihan pihan tuntumasta. Valmistaudu nousemaan asumisen uudelle tasolle.

Arvioitu valmistumisaika on maaliskuu 2023

Tapiolan Feenix -hankkeen ensimmäinen yhtiö Asunto Oy Espoon Tulilintu alkaa nousta tontilleen syksyllä 2020. Halutuimmat asuntokoot ja -kerrokset varataan ensimmäisinä. 

Liity Feenix-asiakasrekisteriin

Kun liityt Feenix-asiakasrekisteriin, saat postia asuntojen varauksista, myynnistä ja rakentamisen etenemisestä. Pysyt ajan tasalla kotien valmistumisesta.

TAPIOLAN FEENIX
1. torni 

Asunto Oy Espoon Tulilintu
Helmakuja 3
02100 Espoo

Kaikki on lähellä

Asu keskellä Tapiolaa, palveluiden ytimessä, metron ja yhteyksien välittömässä läheisyydessä.

Tyyliä alusta loppuun

Kohteen suunnittelusta vastaa professori, arkkitehti SAFA Antti-Matti Siikala.

Monipuolinen valikoima

Valitse sisustus tyyliisi sopivaksi. Nauti asumisen yksilöllisyydestä ja moderneista ratkaisuista.

Liity Feenix-asiakasrekisteriin!

Saat tietää asioista ennen muita! Kun liityt Feenix-asiakasrekisteriin, saat postia ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin alkamista ja pääset jopa varaamaan oman uuden kodin ennen muita.

Tilaa Feenix-uutiset!

Kun liityt Feenix-asiakasrekisteriin, saat postia asuntojen varauksista, myynnistä ja rakentamisen etenemisestä. Pysyt ajan tasalla kotien valmistumisesta.

Ota yhteyttä