Kodin harmoniaa ja tyylikkyyttä

Harmoninen kokonaisuus syntyy harkituista yksityiskohdista, materiaaleista ja väreistä. Näihin kaikkiin pääset tietenkin vaikuttamaan oman kotisi osalta.

Kohteen sisä- ja ulkokuvat ovat visualisointikuvia, muutokset mahdollisia.

Hyvän elämän ainekset

Arjen kestävät valinnat näkyvät ja tuntuvat materiaalivalinnoissa. Feenixin keittiöt on suunniteltu toimiviksi ja kauniiksi, valitse sen ulkonäkö teemojen mukaan tai yhdistelemällä eri teemoja keskenään. Käytössäsi on myös keittiösuunnittelija jos haluat jotain ihan muuta.

Sari Stam
Sisustusvastaava
+358 44 491 8808
sari.stam@tapiolanfeenix.fi

 

TULE TUTUSTUMAAN MATERIAALEIHIN
Asuntomyynnin Showroom
Tapiontori 3 A
02100 Espoo

VARAA AIKA
+358 44 491 8808
sari.stam@tapiolanfeenix.fi

+358 50 478 5110
sofia.hollo@tapiolanfeenix.fi

Materiaalit ja teemat

Silkki, Kelo, Kaski

Silkki, Kelo ja Kaski kumpuavat luonnosta ja ympäristöstä. Samalla nimet liittyvät läheisesti Kalevalaan ja Tapiolaan – ja löytyvätkin Tapiolan puistojen, katujen ja alueiden nimistä. 

Materiaalivalinnoissa ei ole tehty kompromisseja, joten mihin tahansa vaihtoehtoon päädytkään, voit olla varma valinnastasi. Kokonaisuudesta tulee harmoninen ja tyylikäs. Valinnanvaihtoehtoja ja yhdistelmiä on monia – jokainen koti tulee näyttämään persoonalliselta ja juuri omistajaltaan.

Valitse tyyliisi sopiva sisustusteema

Silkki

Teemoista Silkki on mieluinen valkoisella sisustavalle, kuin myös heille jotka haluavat korostaa asunnon avaruutta vaaleilla pinnoilla. Sen kanssa sopivat täydellisesti yhteen luonnonmateriaaleista tehdyt huonekalut ja tekstiilit.

Kelo

Kelo on erittäin skandinaavinen, eli vaaleaa puukuosia tehostettuna tammisella puuparketilla. Joukossa valkoinen raikastaa puukuoseja.  Kelo sopii erityisesti sisustajalle, joka rakastaa kodissaan designia.

Kaski

Kaski on teemoista tummin ja suomalaisittain aika rohkea, mutta nyt hyvin muodikas. Sisustuksessa tummat pinnat ovat nouseva trendi. Tumma väri korostaa kauniisti vaaleita tai värikkäitä yksityiskohtia.

.

Ja ne jotka haluavat yllättää – he voivat valita ristiin näistä teemoista. Vaikkapa valkoisten kiintokalusteiden kanssa se tummin lattia, korostaen vastakohtia. Malliston lisäksi on tulossa laaja lisämyyntimallisto, myös pohjien muunneltavuuteen on kiinnitetty jo paljon huomiota.

Huomioithan, että kuvat ja tilaratkaisut eivät ole kohteesta. Tuotekoodit/-nimikkeet voivat muuttua projektin aikana. Rakentamisen aikana saattavat valmistajat vaihtaa tuotteen uudempaan malliin – taso pysyy kuitenkin samana. Kuvat ovat taiteilijan näkemys ja ovat väreiltään sekä mittasuhteiltaan suuntaa antavia.

Ota yhteyttä