Kodin harmoniaa ja tyylikkyyttä

Hyvän elämän ainekset

Tapiolan Feenixin asunnot on suunniteltu toimiviksi ja kauniiksi valitsemalla ulkonäkö Feenixin sisustusteemojen mukaan tai yhdistelemällä eri teemoja keskenään. Harmoninen kokonaisuus syntyy harkituista yksityiskohdista, materiaaleista ja väreistä.

 

 

 

 

 

 

Tapiolan Feenix, Tulilintu

Varaa aika asuntomyynnistä

Taru Fallström
Myyntipäällikkö
+358 40 757 7873
taru.fallstrom@jealha.fi

 

Sari Stam
Sisustusvastaava
+358 44 491 8808
sari.stam@tapiolanfeenix.fi

 

Materiaalit ja teemat

Silkki, Kelo, Kaski

Silkki, Kelo ja Kaski kumpuavat luonnosta ja ympäristöstä. Samalla nimet liittyvät läheisesti Kalevalaan ja Tapiolaan ja näkyvätkin Tapiolan puistojen, katujen ja alueiden nimissä. 

Materiaalivalinnoissa ei ole tehty kompromisseja. Erilaisia yhdistelmiä on monia – jokainen koti tulee näyttämään persoonalliselta, harmoniselta ja tyylikkäältä.

Tyylikkäät sisustusteemat

Silkki

Teemoista Silkki on mieluinen valkoisella sisustavalle, kuin myös heille jotka haluavat korostaa asunnon avaruutta vaaleilla pinnoilla. Sen kanssa sopivat täydellisesti yhteen luonnonmateriaaleista tehdyt huonekalut ja tekstiilit.

Kelo

Kelo on erittäin skandinaavinen, eli vaaleaa puukuosia tehostettuna tammisella puuparketilla. Joukossa valkoinen raikastaa puukuoseja.  Kelo sopii erityisesti sisustajalle, joka rakastaa kodissaan designia.

Kaski

Kaski on teemoista tummin ja suomalaisittain aika rohkea, mutta nyt hyvin muodikas. Sisustuksessa tummat pinnat ovat nouseva trendi. Tumma väri korostaa kauniisti vaaleita tai värikkäitä yksityiskohtia.

.

Huomioithan, että kuvat ja tilaratkaisut eivät ole kohteesta. Tuotekoodit/-nimikkeet voivat muuttua projektin aikana. Rakentamisen aikana saattavat valmistajat vaihtaa tuotteen uudempaan malliin – taso pysyy kuitenkin samana. Kuvat ovat taiteilijan näkemys ja ovat väreiltään sekä mittasuhteiltaan suuntaa antavia.

Ota yhteyttä