Koti keskellä kaikkea

Asunnosta tulee koti, kun muutat sinne sisään. Viet sinne mukanasi sielusi, tyylisi ja sinun näköisesi elämän. Tapiolan Feenix tarjoaa puitteet, joihin sinun on hyvä rakentaa onnellisen elämän perusta.

Tapiola

Kulttuuri, kaupunkielämä ja vehreät maisemat samassa paketissa

Arkkitehtuuri

Kaunis katsoa, mukava asua

Taide

Taide toivottaa tervetulleeksi

Sisustus

Yksilöllisyyttä toiveesi huomioiden

Tutustu

ennakkovaraajan etuun.

Kaikki on lähellä

Asu keskellä Tapiolaa, palveluiden ytimessä, metron ja yhteyksien välittömässä läheisyydessä.

Tyyliä alusta loppuun

Kohteen suunnittelusta vastaa professori, arkkitehti SAFA Antti-Matti Siikala.

Monipuolinen valikoima

Valitse sisustus tyyliisi sopivaksi. Nauti asumisen yksilöllisyydestä ja moderneista ratkaisuista.

Omalle tontille rakennettava Tapiolan Feenix edustaa asumisen uutta aikakautta. Keskeinen sijainti sekä yhdistelmä tyyliä ja tasokkuutta tekevät kohteesta houkuttelevan sinulle, joka haluat nauttia yksilöllisestä elämänlaadusta. Ylellisyyttä on myös se, että arkiset toimet sujuvat helposti ja vaivattomasti. Tätä tarjoaa koti Tapiolan Feenixissä esimerkiksi suoralla hissiyhteydellä parkkihalliin. Metroonkin pääsee helposti ihan pihan tuntumasta. Valmistaudu nousemaan asumisen uudelle tasolle.

Nyt ennakkomarkkinoinnissa

Tapiolan Feenix -hankkeen ensimmäinen tornitalo Tulilintu on rakenteilla. Arvioitu valmistumisaika on maaliskuu 2023. Halutuimmat asuntokoot ja -kerrokset varataan ensimmäisinä.

 

Huoneistot

Asunto Oy Espoon Tulilintuun tulee yhteensä 78 huoneistoa kahteentoista kerrokseen. Huoneistojen  oleskelutilat jatkuvat tilaville lasitetuille parvekkeille  ja viihtyisän asumisen takaa miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Valittavana on erilaisiin tyyleihin sopivia sisustusvaihtoehtoja  ja  jokainen koti tulee näyttämään persoonalliselta ja juuri omistajaltaan. 

 

Autopaikat ja lisävarastot

Autopaikat tulevat sijaitsemaan kahteen kellarikerrokseen sijoittuvassa pysäköintiyhtiössä. Autopaikat myydään omina osakkeinaan. Parkkihalliin on porrashuoneesta suora esteetön hissi- ja sisäporrasyhteys. Jokaisen asuinhuoneiston käyttöön kuuluu  irtaimistovarasto. Lisäksi yhtiössä on irtaimistovarastoja, jotka myydään omina osakkeina.

 

Tontti

Tapiolan Feenix rakentuu omalle tontille. Yhtiöt tulevat omistamaan tonttia määräosin ja hallinta-alueet jaetaan yhtiöiden kesken hallinnanjakosopimuksella.

Tulevat yhtiöt:

Asunto Oy Espoon Tulilintu
As Oy Espoon Aurinkosiipi (välisiipi)
As Oy Espoon Kultahöyhen
KOy Feenix Parkki (parkkiyhtiö)

Varaa asunto täältä!

Huoneistot -sivulta pääset tutustumaan huoneistopohjiin, lähettämään varauspyynnön tai liittymään jonoon. Lisätietoa kohteesta saat asuntomyynnistämme.

TAPIOLAN FEENIX
1. torni 

Asunto Oy Espoon Tulilintu
Helmakuja 3 (alustava osoite)
02100 Espoo

LISÄTIETOJA
Oma tontti* 

ASUNTOMYYNTI

Tilaa Feenix-uutiset!

Kun liityt Feenix-asiakasrekisteriin, saat postia asuntojen varauksista, myynnistä ja rakentamisen etenemisestä. Pysyt ajan tasalla kotien valmistumisesta.

Tilaa Feenix-uutiset!

Kun liityt Feenix-asiakasrekisteriin, saat postia asuntojen varauksista, myynnistä ja rakentamisen etenemisestä. Pysyt ajan tasalla kotien valmistumisesta.

Ota yhteyttä