Huolettomuutta ja viihtyvyyttä

Laadukkuus ja viihtyminen ovat avainsanoja Tapiolan Feenixin kotien suunnittelussa. Näin sinä voit nauttia elämästä, arjesta ja vapaa-ajasta omassa kodissasi huolettomasti.

Koska kyse on sinun yksilöllisestä kodistasi, Tapiolan Feenix antaa mahdollisuudet ottaa huomioon makusi ja mieltymyksesi. Valittavanasi on monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja pintoihin ja varusteluun. Tärkeintä on sinun asumismukavuutesi – omalla tyylilläsi tasokkaassa ympäristössä.

 

Luonnonvaloa ja näköaloja

Kun luonto ja valo pääsevät vapaasti sisään, kodin tunnelma saa kuin pisteen i:in päälle. Näkymät, asuntojen ikkunapinnat ja lasikaitein varustetut parvekkeet tuovat näyttävyyttä, valoisuutta ja tasapainoista vaikutelmaa. Maisema sulautuu osaksi kotiasi – näkyipä ikkunoista taivasta, merta, puistoa tai eloisaa kaupunkivilinää.

 

Koteja kahdessatoista kerroksessa

Jokaisessa kerroksessa on oma tunnelmansa näkymineen. Tarjolla on niin kompakteja ja sopusuhtaisia koteja kuin suurempia kattohuoneistoja hulppeine terasseineen. Tee omia tarpeitasi vastaava valinta. Esimerkiksi kaksiosta voi muokata ison yksiön. Joitakin asuntoja voi yhdistää yhdeksi isommaksi kodiksi. Kysy lisää yksilöllisistä ratkaisuista.

Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä.

 

 

Kuvat ovat taiteilijan näkemys ja ovat väreiltään sekä mittasuhteiltaan suuntaa antavia.

Ota yhteyttä