Asukastarinoita

Mirva Maine

Yrittäjä, toimitusjohtaja
Yksiö 30 m², 11. krs

Etsin kompaktia asuntoa yläkerroksesta ja Tapiolan Feenix erottui laadukkuudellaan muusta tarjonnasta. En voisi olla tyytyväisempi päätökseeni ostaa asunto juuri Tulilinnusta. Asuminen täällä on helppoa: käyn vieressä kuntosalilla ja kaupassa työpäivän jälkeen. Kaikki palvelut ovat saavutettavissa kävellen, lisäksi autolla pääsee suoraan pysäköintihalliin. Tapiola on alueena ihana, nautin maisemista ja vehreydestä iltakävelyilläni. Kun menen hissillä alas, olen melkein metroasemalla ja keskustaan pääsee 10 minuutissa. Keskusta-asumista parhaimmillaan! En keksi mitä täältä puuttuisi, kaikki on tässä.

Teen töitä ihmisten kanssa ja autan ihmisiä työelämän kehittämisessä. Työ on intensiivistä. Koti on minulle paikka, missä rauhoitun ja rentoudun. Täällä on rauhallista ja nukun hyvin. Kiinnitin jo ostovaiheessa huomiota materiaaleihin. Talossa äänet eivät häiritse, talo on rakennettu hyvin ja äänieristys otettu huomioon. Minulla on ollut aiemmin sisäilmahaasteita ja halusin löytää kodin, jossa myös sisäilma-asiat on otettu huomioon. Nyt koen, että olen saanut asunnon, jossa sisäilma on puhdasta ja on hyvä olla.

Parveke on kiva, se on viimeistelty ja huoliteltu. Tässä on kaikki loppuun asti mietitty, pientä ekstraa kaikessa. Olen esteetikko, joten kiinnitän näihin asioihin huomiota. Puhun työntekijöillenikin palvelun merkityksestä ja haluan että ihmiset yllättyvät positiivisesti, kuten boutique-hotelleissa. Feenixissä on myös paljon tätä ajatusta.

 

Haluan vielä erikseen todeta, että prosessi kanssanne on ollut alusta loppuun huikaisevan myönteinen. En ole varmaan missään ikinä saanut näin ”boutique”-tasoista palvelua pitkän ja vaativan palveluprosessin aikana.

 

Ota yhteyttä